Next Avenue: 10 dingen die mensen zeggen over datingprofielen, en wat ze echt betekenen

Next Avenue: 10 dingen die mensen zeggen over datingprofielen, en wat ze echt betekenen

april 24, 2019 0 Door admin

 

Na het dienen van tijd in een langdurig huwelijk, werd ik gescheiden en werd ik lid van de dating-markt. Ik ben een boomer, en hoewel het een uitdaging was om rechte, gezonde mannen tot nu toe te vinden, had niets me kunnen voorbereiden op de gekke wereld van online daten.

Voordat internetdating rond 2000 explodeerde, had ik de advertenties van Personals meestal in lokale kranten en tijdschriften geprobeerd. Toen, een paar maanden geleden, schreef ik me in voor online dating . Ik had geen date meer gehad sinds Watergate en ik had toen blijkbaar meer tolerantie voor nutteloosheid, want het is gek in het digitale tijdperk.

Online dating is niet alleen voor jonge singles. Volgens een onderzoek van Pew Research was er tussen 2013 en 2015 een toename in het aantal volwassenen van 55-64 jaar dat online dating heeft geprobeerd – van zes tot twaalf procent. Er zijn veel sites gewijd aan online daten voor de oudere populatie, inclusief Match.com’s MatchSeniors , Senior People Meet , Our Time en Stitch, dat een beetje meer gemeenschaps- en activiteitengericht is dan strikt daten.

Nadat ik een paar datingsites met weinig geluk heb bemonsterd, heb ik genoegen genomen met degene waar je foto’s van het geslacht van je keuze hebt gemaakt. Veeg, veeg, snel en pijnloos. Niet echt.

Dus op een avond zette ik een kop thee neer en ging op mijn stoel zitten, in de hoop dat ik tenminste een paar geschikte mannen zou vinden om overeen te komen, uit duizenden mogelijke Prins Charmings. Ik veegde over een paar foto’s van veelbelovende mannen en merkte al snel een nogal raadselachtige trend op.

Verwarrende profielen

Soms plaatste een man meerdere foto’s van zichzelf, uiteraard op verschillende leeftijden. In één was zijn haar bruin; in een andere, grijs. Op een andere foto zou hij geknipt zijn; maar in de volgende sport hij een bierbuik.

Sommige foto’s leken zelfs niet op dezelfde persoon. En sommige hadden hem naast verschillende vrouwen (oude vriendinnen? Vrouwen? Dochters?). In een bijzonder verontrustende trend poseerden veel jongens met grote vissen , stralend van trots. Ik weet niet zeker of dit een vruchtbaarheidssymbool is of heeft andere verborgen betekenissen.

De profielen bleken even interessant (dwz verwarrend).

Sommige jongens namen niet eens de moeite om een ​​profiel te schrijven (of plagiaat te plegen). In eerste instantie sloeg ik de profielloze over, maar ik realiseerde me al snel dat het opnemen van een profiel geen indicatie was voor de kwaliteit. En, van de mannen die dateringsprofielen hebben geschreven, veel geschreven met een opmerkelijke gelijkenis met die ik 20 jaar eerder had gespot in tijdschriften en in de krant Personals. Ga figuur.

10 dingen die hij zegt, en wat hij echt betekent

Mijn vluchtige meta-analyse van ruwweg 100 profielen onthulde dat 85 procent dezelfde dingen steeds weer herhaalde. Dus, in het belang van het helpen van medeleerlingen om door het troebele water van online daten te navigeren, bied ik deze handige gids voor het interpreteren van profielen. Heeft u problemen om uit te zoeken wat die vervelende profielen eigenlijk betekenen? Zie dit als een manier om te scharrelen over wat je toekomst “Mr. Recht “is echt na. Het is een jungle daarbuiten.

De eerste regel van deze paren is wat hij wil dat je denkt; helaas staat de tweede regel voor de grimmige realiteit:

1 . Ik zoek een ruimdenkende dame.

Ik wil een vrouw die het niet erg vindt om contact te maken met een getrouwde man die alleen geïnteresseerd is in een hook-up.

2 . Ik ben aanhankelijk, ik ben romantisch, ik hou van knuffelen.

Ik ben alle handen, ik ben seksverslaafd, ik ben maar in één ding geïnteresseerd.

3 . Ik ben avontuurlijk.

Ik gebruik geen condooms.

4 . Ik ben financieel stabiel en succesvol.

Ik sta op een boot in een exotische omgeving. Ben je onder de indruk?

5 . Ik ben atletisch en fit.

Of ik was tenminste toen ik 25 was.

6 . Ik hou van diners bij kaarslicht.

Ik ben te goedkoop om mijn elektriciteitsrekening te betalen.

7 . Ik ben grappig.

Ik ben sarcastisch, ik heb een onbenullige mond, ik vertel etnische en racistische grappen.

8 . Ik hou van een glas wijn voor een knappend vuur.

Ik word graag gepleisterd.

9 . Ik geniet van de wereld rondreizen.

Ik ben een voortvluchtige van gerechtigheid.

10 . En het pièce de résistance, een kastanje die al sinds het begin der tijden bestaat:

Ik hou van lange wandelingen op het strand.

Ik breng mijn dagen door op het strand heen en weer zwaaien met mijn metaaldetector.

Door Debbie L. Miller

Debbie L. Miller is al meer dan 25 jaar een freelance schrijver, toneelschrijver en acteur. Ze schrijft in Brooklyn, NY, en won de Mona Schreiber-prijs 2017 voor humoristische fictie en non-fictie.

Next Avenue Editors bevelen ook aan:

Next Avenue brengt je verhalen die inspirerend zijn en levens veranderen. We weten dat omdat we het elke dag van onze lezers horen. Eén lezer zegt,

“Telkens wanneer ik een bericht lees, heb ik het gevoel dat ik er één duidelijke les uit kan halen, en daarom vind ik het zo geweldig.”

Uw genereuze gift zal ons helpen door te gaan met het geven van de informatie waar u om geeft. Welk verhaal ga je helpen mogelijk maken?

© Next Avenue – 2019. Alle rechten voorbehouden.

Lees Meer