Mensen vertellen ons de domste dingen die ze ooit hebben gedaan om indruk te maken op hun verbrijzeling

Mensen vertellen ons de domste dingen die ze ooit hebben gedaan om indruk te maken op hun verbrijzeling

maart 10, 2019 0 Door admin

 

Screengrabs via YouTube.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op VICE Canada .

Toen ik 16 was, dacht ik dat de weg naar het hart van een man door mijn maag ging. Zoals in, dacht ik dat jongens meisjes leuk vonden die hen verrasten met grote, opstandige eetlust. Het was duidelijk dat ik een versie van cool girl probeerde, een trope die deels werd gekenmerkt door haar vermogen om te eten en te drinken “als een man”. Zoals ik het wist, zeiden stoere meiden “fuck you” aan salade-eters als Gwyneth Paltrow en “Hell yeah” naar “frietjes daarmee?” Onmogelijk, deze vrouwen bleven in perfecte Kate Hudson-vorm. Ik wilde wanhopig die fictie zijn.

Mijn kans om een ​​jongen te laten zwijmelen over mijn vraatzucht kwam op een hete zomerdag toen mijn broer, zijn beste vriend (mijn verliefdheid), en ik besloten om te stoppen bij Marble Slab, de ijssalon, op weg naar een kampeertrip de stad uit. Als je over het menu keek, was er een duidelijke voorloper voor het dessert dat me een man zou opleveren.

“Ik zal de bananensplit nemen,” zei ik, elf dollar beschietend. Ik zag hoe een vrouw drie jumbo bollen ijs uit verschillende kuipjes hakte en hen in de plastic serveerboot stopte. Ze flankeerde de ijscoupe met twee helften van een banaan en sloeg er vervolgens een verkeerskegel van slagroom, wat noten en een kers in. Het leek op een bergketen met een waarschuwingslampje aan de bovenkant. De ogen van mijn verbrijzeling groeiden wijd open. Fuck, dacht ik.

Een halfuur later had ik alles verbruikt behalve de plastic boot. Ik voelde een vloed in mijn maag. Ik liet de jongens stoppen bij de dichtstbijzijnde rustplaats. Ik stapte meteen uit.

Naast de badkamer aan de kant van de weg lag een grote metalen vuilnisbak, waarin ik de plastic omhulling gooide voordat ik over de rand leunde als een lappenpop die op het punt stond te barsten. Ik was vastbesloten om mezelf te bevrijden van de zuivel-hel die ik had gecreëerd, maar helaas ben ik gezegend en vervloekt met een ijzeren maag. Er kwam niets op. Ik staarde naar de plastic boot en de kleine plas soep in de romp. Wat is liefde eigenlijk? Ik zakte achteruit in het voertuig, een opgeblazen verliezer. Mijn verliefde keek me aan als, nou, wat had je verwacht?

Ter ere van het misleide, waanachtige gedrag hierboven, besloot VICE mensen te vragen ons de domste dingen te vertellen die ze ooit hebben gedaan om indruk te maken op een verliefdheid. Er zijn verhalen over bizarre geschenken, goochelaars, serenades en DIY-bodymodificatie, die allemaal de volgende vraag oproepen: is het een aan vaardigheid of een aanval op onze soort dat we bereid zijn om zulke buitensporige dingen voor de liefde te doen? Ik laat je bellen.

Ik heb ooit een groot themafeest georganiseerd en het thema was dierenrijk. Ik kleedde me als een pauw, omdat ik zo extra was en het zijn favoriete dier was. Ik heb de hele nacht naar hem gezocht maar kon hem niet vinden omdat hij blijkbaar een tijger in mijn slaapkamer aanhad. -Adrian, 21

Tijdens snowboardles in de zevende klas, die plaatsvond op een kleine heuvel van een konijn net buiten het skidorp, wilde ik voor mijn verliefdheid naar beneden gaan, zodat hij kon zien hoe goed ik was. Dit betekende soms dat ik de konijnenheuvel met een serieuze dreun naar voren bracht, alsof ik te ongeduldig was voor de lift. Ik was niet in goede vorm. Dit gebaar was erg moeilijk. Maar het werkte! We begonnen te praten over die skitochten. We dateerden zeer snel daarna. -Andee, 24

In de tweede klas werd ik gekoppeld aan deze jongen die ik leuk vond voor Geheime Kerstman, en ik liet een van mijn favoriete kleine kattenornamenten in zijn bureau glijden. Het was een één centimeter grote zwarte kat van zwaar plastic. De kat had een vriendelijke, vriendelijke lach op zijn gezicht. Zijn naam was Pepper. Voor mij was dit de ultieme opoffering – ik hield van dat ding – en ik dacht dat het de meest soepele zet was om deze jongen iets te geven wat hij zou vermoeden, maar niet 100 procent weet het, het kwam van mij. Op die manier zou ik in de buurt kunnen loeren en zijn reactie kunnen peilen. Het bleek dat hij het niet minder kon schelen. Helemaal geen reactie. Die kleine kat die ik kocht met mijn gespaarde vergoeding zat waarschijnlijk aan het einde van de dag in de vuilnisbak. Nog steeds een van mijn grootste spijt. Geef je katornamenten niet weg, dames. Hij is het bijna zeker niet waard. -Meaghan, 38

Toen ik 14 was, doorboorde ik mijn wenkbrauw met een veiligheidsspeld. Ik probeerde in een kleine stad een emo / punk-esthetiek te bewerken en mijn geliefde leek op het type meisje dat me daarvoor zou graven. Dit was in 2004 dus het was zo ongeveer de hoogte van Hot Topic en MTV emo of wat dan ook. De piercing deed pijn als verdorie, omdat ik mijn wenkbrauw niet verdoofde of zelfs de naald ontsmette. Ik heb geluk dat het niet geïnfecteerd is geraakt. Het duurde ongeveer 15 minuten om het door te duwen omdat ik pauzes moest nemen voor pijn. Ik denk niet dat ik het goed heb gedaan. Ze zei dat het cool was, maar ze keek geschokt toen ze zag. Mijn moeder brengt het nog steeds tot op de dag om me voor de gek te houden omdat ik de idioot ben die ik ben. Ze is cool genoeg, dus ze zou me waarschijnlijk hebben meegenomen om het professioneel te doen als ik het had gevraagd. Ik doorboorde ook mijn lip – professioneel – om indruk te maken op een andere lust toen ik 17 was. Rond toen realiseerde ik me dat het plaatsen van gaten in mijn lichaam me niet aan het werk zou zetten. -Gus, 27

Ik was met dit meisje aan het daten en moest haar vader ontmoeten en ik was erg nerveus. Hij besloot om wat kippenborsten te grillen, maar toen ik in de mijne sneed, was het honderd procent medium zeldzaam. Dus ik heb het allemaal opgegeten. Ik wilde geen rare lesbische klager zijn. Ik gaf later over. Het is goed. -Reanna

In de zesde klas slaagde ik er op de een of andere manier in om mijn moeder zover te krijgen dat ik toestond dat de moeder van mijn verliefde babysitter was. Daarna ging ik veel te ongemakkelijk om zelfs met hem te praten. Ik hoop dat het leven goed is, Scott. -Erika, 26

Ik heb magie geleerd. Ik wist dat mijn geliefde van magie hield en dus ontmoette ik een goochelaar in Europa en liet hem me een paar trucs leren, zodat ik ze voor haar kon doen om haar aan het lachen te maken. Ik heb dagen geoefend en toen heb ik haar FaceTimed van waar ik was en liet haar dat zien. Ze vond het leuk. Ik werkte aan nog wat meer dingen en deed de tricks voor haar tijdens het avondeten toen we elkaar in het openbaar ontmoetten. Ze leek gelukkig. Maar toen begon een of andere kerel tegen me te schreeuwen over hoe de truc werd gedaan met elastieken of spiegels of wat dan ook. Hij bemoeide me. Hoe dan ook, dat soort nam de vreugde een tijdje weg en onze relatie veranderde daarna. Nu weet ik precies genoeg goocheltrucs om kinderen ongeveer twee en een halve minuut mee bezig te houden. Persoonlijk zou ik willen dat ik die tijd had besteed aan het leren fluiten of iets dergelijks. Het zou een betere levensvaardigheden zijn. -Anoniem

Toen ik 16 was, liftte ik naar Florida om mijn tienerdochteling Tara te bewijzen dat zij het enige meisje voor mij was. Vreemd genoeg was mijn moeder ondersteunend en reed me naar de rand van de stad. Nu ik ouder ben, kan ik me de complexe emoties die ze moet hebben gevoeld niet voorstellen. Onderweg werd ik voorgesteld door een enge oude kerel in een Cadillac, stond een lange tijd in de stromende regen en overwoog oneindig naar een plaats genaamd Zion Crossroads. Toen ik daar eindelijk aankwam, belde ik Tara’s huis en vertelde haar waar ik was. Het leek uren, maar het duurde waarschijnlijk maar ongeveer 30 minuten voordat zij, haar moeder en haar moeders vriend stopten en me vertelden mijn spullen in de kofferbak te stoppen. Ik had het gehaald. Tara vertelde me dat haar moeders vriend een paardenshow-organisator was, en dus eindigde ik met een paar paardenshow-gerelateerde werkzaamheden om de vlucht naar huis te verdienen. Wat voor soort meisje is dat allemaal waard? Luister naar Cinnamon Girl van Neil Young. Dat is Tara, en een deel van mij zal voor altijd van haar houden. -Eric, 41

Mijn geliefde zei dat als ik hete saus van de vloer likte hij me een zoen zou geven. Ik deed het en hij gaf me de zoen niet. Hij en zijn vrienden hadden me doen om me voor schut te zetten. Het bracht me in verlegenheid, maar ik kwam er wel overheen. Sarah, 27

Terug in de tiende klas vroeg mijn geliefde me of ik Facebook had en ik niet. Ik maakte snel een Facebook-account zonder profiel, zonder profielfoto, en vertelde hem de naam waaronder het zich bevond. Ik heb de ins en outs ervan toen nog niet echt begrepen, maar ik weet nu dat hij me heeft toegevoegd en dat hij mijn ENIGE VRIEND was. -Morgan, 26

Ik was een muziekstudent in Undergrad en besloot een heimelijke opmerking, die ook een muziekstudent was, heimelijk te vertellen dat ik hem leuk vond om een ​​lied over hem te schrijven en het uit te voeren in een van onze recitals. Het lied was niet openlijk over hem – alsof het zijn naam of zoiets niet was – maar er waren een paar hints en hij kon waarschijnlijk raden wie ik het over had toen ik gordel, “gedurende vijf lange jaren wilde ik de jouwe zijn meisje! “Hoe dan ook, na mijn optreden wisselden we ongemakkelijke beleefdheden uit en ik voelde me een heel verdrietig, heel wanhopig Glee- personage. Deze man en ik zijn uiteindelijk kort daarna met elkaar gaan daten. Het duurde niet lang en het was niet geweldig. Ik huilde in de koorkamer toen hij zei dat hij gewoon vrienden wilde worden, maar dat was het beste. – anoniem, 27

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om dagelijks het beste van VICE in uw Postvak IN te krijgen.

Volg Mica Lemiski op Twitter.

Meld u aan voor de VICE Canada-nieuwsbrief om het beste van VICE Canada in uw inbox te krijgen.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op VICE CA.

Lees Meer