Ik mis geen single te zijn, maar ik mis het vegen

Ik mis geen single te zijn, maar ik mis het vegen

maart 10, 2019 0 Door admin

Ā 

In onze Love App-tually- serie laat Mashable een licht schijnen in de mistige wereld van online daten. Precies op tijd voor het manchetseizoen.


Er was een tijd in mijn leven dat ik niets liever wilde dan uitgaan met dating-apps.

Toen ik twintig was, dacht ik dat dating-apps het einde van onze cultuur waren en de aanslaggevende factor achter al mijn pijn. Te triest om ’s ochtends op te staan? Het is waarschijnlijk omdat XxGothGirlxX nooit reageerde op mijn zeer grappige OkCupid-bericht dat naar Foxfire verwijst (serieus, wie anders zou ze kunnen vinden wie die film kende?). Te angstig om te eten? Nou, dat komt omdat ik niet genoeg Tinder-matches kreeg. Iedereen daar werd duidelijk bedreigd door mijn buitengewoon slimme bio.

De waarheid was dat dating-apps me verdrietig konden maken, maar ze konden ook intense, immens bevredigende uitbarstingen van narcistisch genot bieden.

Een deel van mij zal altijd verlangen naar mijn vechtdagen van weleer.

ZIE OOK: apps voor jagen op huizen zorgen ervoor dat ik mijn ogen uit wil gutsen

Om duidelijk te zijn (vooral voor mijn vriendin die dit bericht waarschijnlijk nu leest), verlang ik er niet naar helemaal single te zijn. Er zijn mensen die perfect gelukkig zijn zonder een partner en dat is geweldig. Ik ben echter niet een van hen.

Ik mis de dagen van microgolfende Morningstar Farms kipnuggets niet, nu ik thuiskom bij een partner die geeft om haar levensduur en het maken van voedsel dat eigenlijk in je lichaam moet gaan. Ik wil nooit meer een afspraakje hebben met iemand die geobsedeerd is door het lezen van secties uit haar proefschrift over queer performance-theorieĆ«n en de clownskunst van Weimar Republic. Ik wil naar huis gaan naar mijn partner die … doet dat niet.

[Trigger waarschuwing voor extreme cheesiness] Ik ben in een gelukkige, liefdevolle relatie en ik ben niet geĆÆnteresseerd in het terugdraaien van de klok.

Dit is wat ik mis met het daten van apps:

1. Het was een plek om je superieur te voelen

Ik was lang niet het beste ticket op OkCupid. Wat ik echter was, was een snob. Ik voelde zo’n grove sleur van superioriteit toen ik zag dat mensen Fight Club als hun favoriete boek op de lijst zetten of dat ze reisden als een van hun favoriete hobby’s in hun Tinder-bio. Het maakt niet uit dat ik beide dingen echt leuk vond – ik zou nooit zo onorigineel zijn en ze opschrijven in mijn profiel.

Ik ben niet trots op dit specifieke deel van mijn geschiedenis, maar ik zal niet ontkennen dat dit gevoel ooit heeft bestaan.

2. Er was iets om over te vegen toen ik me verveelde te wachten op de trein

We hebben allemaal activiteiten nodig om onze minuscule aandachtsgebieden te bevredigen. Lezen is geweldig. Het jatten? Nog beter. Ik hield ooit van het gevoel van euforie dat ik kreeg door een match te maken, ook al beviel de persoon aan de andere kant me niet.

Tegenwoordig ben ik gedwongen om op Twitter te gaan om mijn hersenen bezig te houden. In vergelijking met Tinder en OkCupid is het een verschrikkelijk deprimerend platform. Ik zou veel liever worden afgewezen door een stel zelfverklaarde Slytherins op Tinder dan te lezen over de laatste emotionele uitbarsting van senator Lindsey Graham.

3. Ik had een thuis voor mijn heetste selfies

Af en toe krijg ik een haarsnit waarvan ik denk dat het er goed uitziet, en ik wil het ergens plaatsen. Mijn vriendin, die een beter persoon is dan ik, is automatisch ondersteunend. Ik voel me ongemakkelijk als ik een sexy selfie op Instagram plaats, waar oude collega’s me volgen. Moet mijn oude baas met wie ik in de pleeggezin werkte echt zien dat ik eendenlippen maak? Zij doet niet.

Om mijn hoogtepunt te bereiken, heb ik de bevestiging van vreemden nodig. Als ik op Tinder was, zou ik de ruimte hebben om mijn meest ruwe, meest narcistische impulsen te bevredigen.

4. Het was een plek om stijlinspiratie te krijgen

Zonder internet zou ik me waarschijnlijk volledig uit de LL-bonencatalogus kleden. Niets maakt me gelukkiger dan een goed gemaakte New England loafer.

Als een vreemd persoon was Tinder de plek waar ik voor inspiratie voor kleermakers koos. Er zijn niet zoveel stijlblogs beschikbaar voor niet-conforme genodigden, dus de beste manier om queer-stijl op te sporen, is door te bladeren door rare mensen op dating-apps.

Tinder is de reden dat ik vandaag een gebloemd bomberjack heb. Daar ben ik dankbaar voor.

5. Het dwong me om grappige grappen te schrijven

Een aantal van mijn beste comedic-materiaal zit in mijn OkCupid-profiel van 2009. Voordat ik kon schrijven voor het internet, schreef ik voor een publiek van potentiĆ«le vriendinnen op OkCupid. Mensen, ik heb het gedood – in ieder geval met mijn * pittige * kopie.

Tegenwoordig is het grootste deel van mijn schrijven op sociale media beperkt tot het oproepen van fascisten of het gebruiken van de braakselemoji om het metrosysteem te beschrijven.

OkCupid en Tinder hielden me op een hogere redactionele standaard dan Twitter.

6. Ik heb veel geweldige aanbevelingen gekregen

Mijn muzieksmaak is meestal beperkt tot muziek die je kunt vinden op Now That’s What I Call Music . Dankzij OkCupid kon ik de muziekbelangen bekijken van mensen die veel cooler waren dan ik. Ben je dol op mijn afspeellijsten met Apple Music? Je kunt de OkCupid-community van 2005 bedanken.

Hetzelfde geldt voor film en televisie. Voor OkCupid was ik steeds weer dezelfde afleveringen van The L Word aan het kijken. Nu heb ik een uitgebreide reeks onzin die ik bekijk op de reg.

7. Tinder en OkCupid brachten mij een community

Ik schaam me om dit toe te geven, maar online dating gaf me het grootste deel van mijn huidige netwerk van vrienden. Het kan moeilijk zijn om vrienden te vinden in de queer community, die statistisch gezien veel kleiner is dan de heterogene bevolking. Vaak op Tinder of OkCupid, zou ik mensen vinden die gewoon op zoek zijn naar vrienden, en ik zou uitgaan en vrienden met hen worden (ervan uitgaande dat we compatibel waren / ze waren niet al te serieus over astrologie ).

Mensen die ik ooit had gedateerd, werden goede vrienden. Heck, mensen die ik ontmoette voor een half bier werden beste vrienden.

Voor alle wanhoops-dating-apps die ik kreeg, gaven ze me dit nog steeds.

Luister – ervan uitgaande dat mijn vriendin dit bericht leest en me niet dumpt, zal ik nooit meer teruggaan. Maar ik kan er nog steeds dankbaar voor zijn.

Meer uit Liefde

  • Mijn vreselijke online dates leven voort als zombies op Instagram

  • Finstas maakt online daten zoveel gecompliceerder

  • De opkomst van het huwelijk met het Tinder-thema

Lees Meer