Ik kocht een bidetbatterij van $ 69 voor mijn toilet in een poging om milieuvriendelijker en hygiënischer te zijn – en nu kan ik me niet voorstellen dat ik er geen heb

Ik kocht een bidetbatterij van $ 69 voor mijn toilet in een poging om milieuvriendelijker en hygiënischer te zijn – en nu kan ik me niet voorstellen dat ik er geen heb

april 17, 2019 0 Door admin

 

Insider Picks schrijft over producten en services om u te helpen bij het navigeren bij het online winkelen. Insider Inc. ontvangt een commissie van onze aangesloten partners wanneer u via onze links koopt, maar onze rapportage en aanbevelingen zijn altijd onafhankelijk en objectief.

  • Tushy biedt betaalbare, decorvriendelijke bidetaccessoires die vrijwel elk toilet in een bidet (een apparaat dat je achter schoon schoonspuiten, FYI) voor minder dan $ 70 verandert.
  • Tushy is opgericht door ondernemer Miki Agrawal en gaat over meer dan alleen reinheid. Het is ook een milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief voor toiletpapier, aangezien de gemiddelde Amerikaanse familie $ 500, – of twee bomen aan TP uitgeeft, op doorspoelpapier per jaar.
  • Het gebruik van een bidet helpt ook om UTI’s, schimmelinfecties en aambeien te voorkomen. Als een toegewijde fan kan ik eerlijk zeggen dat je je zo veel frisser en schoner voelt dan vegen.

“Als een vogel op je zou poepen, zou je het dan met papier afvegen, of het wegwassen?”

De woorden van Miki Agrawal, de oprichter van Tushy , een bedrijf dat $ 69 bidetbijlagen verkoopt, achtervolgde me dagenlang.

Nadat ik naar Agrawal had geluisterd die poëtisch was over de voordelen van een goede bidetspray via een van mijn favoriete wellnesspodcasts, kon ik gewoon niet het gevoel schrapen dat ik een niet-verdiende bidet nodig had . Ze liet het zo noodzakelijk klinken. Dus milieuvriendelijk. Zo gezond .

Maar toen ik eindelijk op “Toevoegen aan winkelwagen” op de White Bamboo Tushy Classic klikte (misschien wel de meest modieuze toilettoebehoren ooit), zette ik me schrap voor de schaamte die ik voelde toen het pakket arriveerde en mijn man het zag. Immers, het installeren van een bidet in mijn badkamer was vrijwel gelijk aan toe te geven dat ik eigenlijk, weet je, gebruik maken van de badkamer – iets wat ik in staat geweest om alle, maar voor hem te verbergen in heel dating, verloving en huwelijk.

Laat me een back-up maken: bent u bekend met bidets ?

Zoals Tushy het beschrijft, is een bidet “een apparaat dat je bodem schoon sproeit.” Populair in Europese en Aziatische landen zien bidets er een beetje anders uit, afhankelijk van waar je naartoe gaat. In Japan worden bidets meestal direct in het toilet gebouwd. In Frankrijk zijn bidets meestal aparte bassins naast het toilet. Met Tushy kan elk toilet een bidet worden.

“Ik ben half Japans en half Indisch, en door beide culturen ben ik opgegroeid met bidets, dus ik heb er heel lang over geweten,” vertelt Agrawal aan Business Insider. “Ik dacht altijd dat Japanse bidets veel te duur waren en ik wilde ook geen geld uitgeven om een ​​Frans bidet naast mijn toilet te plaatsen, en niet te vergeten in mijn huurappartement waar geen plaats voor was.” Uiteindelijk kreeg ze een Chinees bidet bijlage – een Valentijnsdag cadeau van haar toen-vriend-nu-echtgenoot, natch – maar het was “lelijk en zag eruit als een medisch hulpmiddel.”

“Op dat moment had ik het juiste moment om een ​​moderne, betaalbare bidetrecorder voor de Amerikaanse consument te creëren – een product dat beide een 100% upgrade was van het gebruik van droog papier dat alleen uitsmeert, en een die bijdroeg aan het vechten de ontbossing van bomen die elk jaar door het toilet worden gespoeld “, legt Agrawal uit. Zo werd Tushy geboren.

Lees meer : de beste bidets die u kunt kopen

Toen mijn Tushy arriveerde, vroeg ik mijn man om me te helpen het te installeren en zette me schrap voor wat lichte spot – maar ik was geschokt over twee accounts. Ten eerste was de installatie supereenvoudig; het vereist geen sanitaire ervaring en nauwelijks gereedschap, en kost slechts vijf minuten. Ik had het helemaal zelf kunnen doen (en ik weet niet wat dit soort dingen betreft). En twee, mijn man lachte niet . Hij was certifiably jaloers en bestelde diezelfde nacht een voor zijn eigen badkamer.

Yup, we zijn nu een twee-Tushy huishouden.

Waarom? Afgezien van het feit dat ik me gewoon schoner voel met Tushy, is het echt een gezondere, hygiënischer optie dan vegen. “Met Tushy ruim je de rommel op in plaats van het af te vegen”, zegt Agrawal. “Het gebruik van een Tushy-bidet vermindert drastisch de kans op aambeien, UTI’s en schimmelinfecties en kan anale fissuren voorkomen.”

Bovendien is het gebruik van een bidet gewoon beter voor het milieu.

“De gemiddelde Amerikaan gebruikt 57 vellen wc-papier per dag”, zegt de oprichter, waarbij hij opmerkt dat de omgevingsfactor een drijvende kracht was achter de ontwikkeling van Tushy. “Een enkele rol toiletpapier kost 37 liter water [om te maken]. In een jaar besteedt een gezin van vier meer dan $ 500 op toiletpapier – en kapt twee bomen af. “Doe de wiskunde: dat zijn 15 miljoen bomen per jaar die bestemd zijn om in het riool terecht te komen. “Met Tushy wordt het gebruik van toiletpapier met 80% verminderd” – je hebt nog steeds een beetje nodig om droog te poetsen – “en waterafval is minder dan een halve liter per week”, aldus Agrawal. “Het betaalt zich snel terug.”

Het is wel even wennen.

Gedurende de eerste paar weken merkte ik dat ik aan het afvegen was en herinnerde ik me dat ik een bidet had, voordat het een tweede natuur werd om schoon te spuiten. En wees gewaarschuwd: het gevoel is, vreemd, in het begin. Gelukkig is Tushy uitgerust met een handige hendel die de hoek van de stroom regelt (zodat je elke keer de juiste plek kunt raken) en een knop die de druk regelt (zodat je klein kunt beginnen).

Lees meer : 9 goedkope oplossingen voor mensen die minder willen verspillen en spenen voor eenmalig gebruik

Tushy Bidet Classic

Foto: bronTushy Facebook

Tegenwoordig kan ik me niet voorstellen geen bidet te gebruiken, en ik heb de voordelen van bidet-en voor iedereen die wil luisteren. Dankzij mijn luidruchtige en trotse pleitbezorging zijn mijn man, mijn moeder en veel van mijn vrienden ook bekeerd.

“Ik word elke dag persoonlijk of via sociale media benaderd door mensen die dol zijn op hun Tushy-bidet en met mij delen dat het hun leven compleet heeft veranderd”, vertelt Agrawal. “Ze voelen zich meer zelfverzekerd, schoon en bewust met betrekking tot hun gezondheid en het milieu.”

Als je haar niet wilt geloven, bekijk dan de beoordelingen (mogelijk gemaakt door een derde partij): “Het papierverbruik in mijn huis is gehalveerd en nu voel ik me gekleineerd door de toiletten van andere mensen te gebruiken”, zegt een van hen.

Tushy’s opzetstukken passen op alle standaard tweedelige toiletten en sommige toiletten uit één stuk, mits u een flexibele slangaansluiting hebt. Het enige wat je hoeft te doen is het zitje losschroeven, de Tushy er bovenop plaatsen en verbinding maken met water – dat is alles.

Ik heb de Tushy Classic , $ 69; maar je kunt voor $ 99 upgraden naar de Tushy Spa , die temperatuurgestuurd is. Bij het afrekenen kunt u het milieubewuste bamboetoiletpapier van uw merk als een maandelijks abonnement aan uw bestelling toevoegen.

“We lanceren binnenkort een aantal andere geweldige producten”, vertelt de oprichter, een verwijzing naar een reisbidet ontworpen om onderweg te zijn. Als het eenmaal is gelanceerd, sta ik als eerste in de rij om te kopen – want eerlijk gezegd, als je eenmaal de trotse eigenaar van een Tushy bent, wil je nooit meer een niet-Tushy-toilet gebruiken.

Koop een Tushy Classic ($ 69) of een Tushy Spa ($ 99) door de Tushy-website hier te bezoeken

Koop de Tushy Classic ($ 69) op Amazon

Lees Meer