I Asked Critics Hoe je het slordige datingprofiel van mijn vriend kunt oplossen

I Asked Critics Hoe je het slordige datingprofiel van mijn vriend kunt oplossen

maart 21, 2019 0 Door admin

 

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op VICE Canada .

Een paar weken geleden plaatste mijn vriend Mike Amory een screengrab op sociale media. Hij was afgewezen op OKCupid. De vrouw die hem afwees, had geen geest . Er waren geen beleefde excuses of harde woorden. In plaats daarvan stuurde ze een bericht . De boodschap legde uit dat hoewel ze niet romantisch geïnteresseerd was, ze dacht dat Mike aardig leek en ze wilde een aantal handige tips geven over hoe hij zijn profiel kon verbeteren. Hoewel dit niet geschikt was, kan het advies een betere verbinding met de volgende persoon betekenen.

“Ik was echt benieuwd naar wat ze dacht!” Zei Mike toen ik hem ernaar vroeg. “Online daten is echt stom en ik bewonderde de botte begeleiding die ze aanbood. Ik was zo teleurgesteld toen ik probeerde te reageren en zag dat ze me niet kon overtreffen. Blijkbaar dacht ze er beter aan. ‘

Mike is een stand-upcomic en een editor op een populaire satire-website waarvoor ik af en toe een bijdrage lever. Zijn komedie is esoterisch, zichzelf wegcijferend en op brute wijze eerlijk. Terwijl dat schrijfstijl hem heeft verdiend viraal succes , is het niet zo goed uitgewerkt in de wereld van Tinder en OkCupid. De komiek heeft een paar dates gehad, maar niets dat een langdurige relatie heeft opgeleverd. Dat is een van de redenen waarom Mike bereid was advies te vragen over zijn profiel van een online vreemdeling.

Ik vond Mike’s bericht hilarisch op een desastreuze manier. Hij stond erop dat het meisje aardig was en een gunst uitdeelde. Maar zelfs als de bedoelingen van de vrouw goed waren, dacht ik dat het allemaal volkomen wreed was. Hoe arrogant moest deze persoon zijn om mijn vriend af te wijzen en hem dan pointers aan te bieden? Was het aanbod het begin van een uitgebreide meerval of een slecht geschreven rom com? Wie doet dat? Nog steeds, zoals elke goede vriend, was mijn eerste reactie Mike op brute wijze te bespotten en hem te vernietigen voor het bereiken van een geheel nieuw niveau van romantisch falen. Maar toen ik door het profiel van mijn buddy bladerde, ben ik van gedachten veranderd.

Mike is een intelligente en gevoelige man. In zijn profiel is hij uitermate tevre- den over zijn uitdagingen met betrekking tot geestelijke gezondheid en hoe dat zijn wereldbeeld heeft gevormd. De eerlijkheid is best wel lief, maar wel extreem intens, maar de basis van waarom hij een goede partner zou zijn, is er allemaal. Misschien had Mike alleen maar een paar tips nodig.

In plaats van mijn vriend te strelen, besloot ik iets beters te doen. Met Mike’s toestemming verzamelde ik een superteam van datingexperts, waaronder een stijlgoeroe, een sekscolumnist, een relatiedeskundige en een dominatrix om Mike’s profiel te beoordelen en hem advies te geven over wat hij zou kunnen verbeteren. Je kunt Mike vinden hier . Lees hieronder wat ze te zeggen hadden.

1551207542280-main-image

Peter Nguyen , professionele stylist

Ik vroeg vrouwelijke vrienden van mij om naar Mike’s foto’s en profiel te kijken en wat hun eerste indrukken zijn. En de indrukken waren behoorlijk universeel: hij ziet eruit alsof hij ruikt, hij ziet eruit alsof hij geen baan heeft, en ze zouden denken dat hij nog steeds thuis woont. De ongemakkelijke waarheid is dat we alles beoordelen aan de hand van hoe het er eerst uitziet. Mijn taak als stylist is om dat aanvankelijke momentoordeel te helpen beheersen, niet op een niet-authentieke manier, maar om hun buitenwereld te helpen hun innerlijk te matchen. Iets wat ik leer mijn klanten op zoek naar hun stijl te verbeteren voor dating is dit concept van de ROI (Return on Investment) van Self-Improvement . Hoe sneller en gemakkelijker de oplossing, hoe kleiner de impact op uw leven. Hardere oplossing? Grotere impact. Hier zijn enkele aanbevelingen waarmee ik zou beginnen voor Mike.

Kleine ROI (snelle oplossingen die hij dit weekend kan doen)

  • Een kapsel en elke dag een product in zijn haar doen / kammen om te voorkomen dat ik “net wakker werd”.
  • Zijn selfies verbeteren . Mike neigt selfies dood te nemen op of in een lagere hoek, wat niet vleiend is
  • Zijn baard opruimen. De nekbaard-look accentueert zijn grotere nek en maakt hem ook slordig. In combinatie met het haar en de kleding is het een enorme factor waarom veel vrouwen ik zijn foto’s liet zien, hij zag eruit alsof hij niet lekker ruikt.
  • Schakel over naar overhemden met drukknopen in plaats van zoveel vormgevende tees te dragen. Voor mijn grotere klanten, omzoomde shirts omlijsten je nek beter en zijn flatterend in vergelijking met tees die je lichaam knuffelen en plooien waar je geen aandacht aan wilt schenken.

Gemiddelde ROI (oplossingen die een tot drie maanden in beslag kunnen nemen)

  • Herleef je garderobe naar meer klassieke stijlen en effen kleuren . Het is duidelijk dat Mike veel “nerds” interesses heeft, wat helemaal cool is. Maar u hoeft uw geekiness niet altijd op uw mouw te dragen.
  • Laat iemand nieuwe foto’s van zijn nieuwe haar en stijl maken, vrienden of een professionele fotograaf. Vrouwen kunnen wegkomen met selfies, maar als een man moet je iemand anders vragen om foto’s van je te maken. Ik weet het, het is oneerlijk, maar mannen verdienen meer geld. Het leven is op veel manieren oneerlijk.
  • Herschrijven van zijn profiel om een ​​beeld te schetsen van hoe het zou zijn om hem te daten. Ik heb Mike’s profiel vier of vijf keer gelezen en ik krijg eerlijk gezegd nog steeds geen idee hoe het zou zijn om met hem te praten. Het is duidelijk dat hij grappig is met de weinige grappen waarin hij wordt gegooid, maar we moeten ons voorstellen een profiel te maken om dat soort vrouwen aan te trekken dat hij wil aantrekken.

Grote ROI ( lange termijn fix-zes maanden )

  • Gewicht verliezen. Nog een van die ongemakkelijke waarheden die ik tegen mijn klanten zeg: de grootste ‘stijl’-hack die je kunt maken, is beter worden. Je ziet er beter uit met en zonder kleding. Het is gemakkelijker om te winkelen. Je zelfvertrouwen zal verbeteren. Je hormonen en libido zullen verbeteren. Mensen zullen je aantrekkelijker vinden. Als iemand die zelf 70 lbs is kwijtgeraakt, heb ik uit de eerste hand ervaring met hoe het veranderen van het leven zelfs nog verder kan gaan dan daten.
1551207638700-main-2

Lady Pim , Pro Domme

Dus mensen zeggen je dat je intens bent. Geez. Wat zeggen ze achter je rug? Zelfs als dit waar is, is het zeker niet iets dat ik zou willen meenemen in een datingprofiel. Trouwens, het eerste dat je opslaat – “gepassioneerd zijn over waar je in gelooft” is eigenlijk de positieve draai eraan. En dan val je meteen terug. Ik ben gepassioneerd. Oké, oké, je hebt gelijk … ik ben gewoon een intense waarschijnlijk moordenaar.

En waarom gebruiken we de slechtste foto van uzelf voor de hoofdprofielfoto? Je ziet er verdrietig en verveeld uit. Letterlijk, je ziet er schattig uit in elke ANDERE foto. Maar zolang we kritiek leveren op de foto’s, heb je er minstens één nodig die wordt genomen door een half fatsoenlijke fotograaf met een halfwaardige camera, OF die een iets meer opgeruimde versie van jezelf laat zien. Ik krijg je esthetiek. Maar laten we alsjeblieft zien dat je haar er niet gek uitziet in slechts een van deze opnames.

Mike, laten we echt worden. Je bent 27, en op zoek naar vrouwen 21-28. Rode vlag. Je bent “bereid” om met meisjes te daten (en ja, het zijn in feite nog steeds meisjes) vanaf 21 jaar, maar slechts een jaar ouder? Jezus. Verander het in 25-35. NU.

1551207731475 bier

Simone Paget , Syndicated Sex and Relationship Columnist

Ten eerste lijkt Mike een leuke, geestige man met een grote haardos. Ik vind het leuk dat zijn humor en oprechtheid door zijn profiel komen. Mijn eerste suggestie zou zijn om elke vermelding van Pengy te elimineren. Helaas is er niets sexy aan volwassenen die knuffels op hun bed hebben gestopt. In mijn ervaring is het altijd het beste om mensen kennis met je te laten maken voordat je speelgoed voor de jeugd en / of centrumhobby’s introduceert (de vrouw besteedt veel tijd aan het fotograferen van een GI Joe).

Ten tweede: is er ergens om Waifu uit te snijden in de satirische kop foto? Ik weet niet zeker of iedereen de grap zal krijgen. Mike’s haar is ongelooflijk en hij ziet er schattig uit op die foto en daar moet de focus op liggen. Vervolgens zou ik het waarom elimineren, ja, ik ben beschikbaar voor seksfoto ‘s. Ik weet dat het grappig moet zijn, maar a) lage hoeken zijn niet vleiend voor iedereen en b) wanneer vrouwen het woord ‘seks’ zien op een datingprofiel – zelfs als het alleen maar grap is – zijn het automatische alarmbellen. Hetzelfde geldt voor vermeldingen van donkere tijden. In plaats daarvan zou ik het hebben over het overwinnen van tegenslagen en / of uitdagingen. Hoewel ik vind dat Mike zo oprecht en open is, moet je altijd, altijd je taal positief houden.

Ten slotte moet de foto met de witte plastic (?) Kap (bug-suit?) En het lichte sabel gaan. Ik weet niet zeker wat er op die foto gebeurt en ik weet niet zeker of ik het wil weten.

Michael Orlando, Producer

Mike lijkt een super lieve vent en niet alleen omdat we de meest voorkomende Noord-Amerikaanse naam mogelijk delen. Zijn profiel lijkt heel oprecht en vanuit het hart. Al deze informatie zou geweldig en interessant zijn, terwijl je echt gaat zitten voor de eerste date. Maar je moet eerst in de kamer komen. Ik heb het gevoel dat Mike beter kan worden bediend voor een app waarvoor minder informatie nodig is, maar die zijn persoonlijkheid nog steeds kan laten zien (zoals Hinge, bijvoorbeeld). Ik zou het hele gedeelte over de knuffeldieren verliezen. Misschien laat dat een schattig ding zijn dat later ontdekt wordt … en zo shitty als dit klinkt, tenminste één foto die de meest zelfverzekerde versie van hem presenteert. Moet niet in een pak of een geposeerde headshot zijn. Maar iets leuks dragen, dat hij zelfverzekerd en comfortabel in zich heeft. Het kan alleen of met vrienden zijn. Ik denk dat het belangrijk is om Mike in de kamer te krijgen en hem dan vanaf daar te laten nemen. Maar je moet voorbij de eerste screening komen.

Lane Moore , host van Tinder Live / auteur van How to Be Alone

Ik heb nu vijf jaar mijn comedyshow Tinder Live gehost en toerde met hem door het land, dus ik heb meer shitty-profielen gezien dan waarschijnlijk iedereen op aarde. Ik begon met het aanbieden van een functie op mijn Patreon-pagina, waar ik je kan helpen je datingapp-profiel echt geweldig te maken, omdat ik echt denk dat zoveel mannen goede kerels zijn, maar ze hebben geen idee hoe slecht hun profielen zijn. Het is verbazingwekkend hoe slecht sommige profielen, zelfs vrienden van mij, zijn. Vul om te beginnen uw bio in. Het is gek van het aantal kerels dat NIETS zet … maar OK eerlijk, het profiel van Mike is geweldig? Hij is erg attent en besteedt er veel tijd aan. Ik heb geen aantekeningen, maar wie is deze persoon die je die boodschap heeft gestuurd ?!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om dagelijks het beste van VICE in uw Postvak IN te krijgen.

Volg Mike Amory op Twitter .

Volg Graham Isador op Twitter .

Lees Meer