Een relatiedeskundige heeft me geholpen om het 'perfecte' online datingsprofiel te maken en de resultaten waren vrijwel onmiddellijk

Een relatiedeskundige heeft me geholpen om het 'perfecte' online datingsprofiel te maken en de resultaten waren vrijwel onmiddellijk

mei 29, 2019 0 Door admin

 

dating-apps en online daten in het algemeen blijven gebruikers winnen. Er zijn bijna een overweldigende hoeveelheid opties die er zijn, en dat is gewoon kiezen welke apps je wilt gebruiken, laat staan ​​iemand kiezen om daadwerkelijk uit te gaan. Ikzelf had weinig succes in de online datingswereld.

Lees meer: online dating heeft een bijwerking gehad die niemand zag aankomen

Dus om duidelijkheid te krijgen over wat ik beter zou kunnen doen, wendde ik me tot April Masini, een expert op het gebied van datering en relatieetiquette. Het is duidelijk dat ik wat hulp nodig had.

Hier is hoe mijn profiel er eerder uitzag, deed ik het goed toch?

Hier zijn enkele screenshots van mijn profiel voordat ik met Masini sprak.

 • Ik hou van een goed openhartig beeld en poppunkmuziek uit het midden van de jaren 2000.
  INSIDER / Gabbi Shaw
 • Ik krijg veel reacties over de “emo kid-fase” -prompt – blijkt dat veel mensen Fall Out Boy’s meesterwerk uit 2005 “From Under the Cork Tree” waarderen. Maar daarna ontspoort het gesprek meestal. Ik was benieuwd of Masini advies zou hebben om gesprekken gaande te houden.
 • Ik houd ook een biertje in die eerste foto – ik ben 23, geen big deal – maar het is nog steeds onduidelijk wat de regels zijn met betrekking tot drinken op sociale media. Veel mensen zijn nog steeds schandalig door het idee om een ​​foto met alcohol erin te hebben , terwijl anderen zijn ontdaan van de gevoeligheid. Scharnier geeft je de mogelijkheid om uit te checken of je wel of niet bent geïnteresseerd in mensen die drinken, dus misschien is een drankje in een foto oké?
 • Meer foto’s.
  INSIDER / Gabbi Shaw
 • Verrassend genoeg hebben veel mensen ook te maken met ‘Sexy Can I’ als een tijdloze bop. Maar nogmaals, het gesprek mislukt. Ik had absoluut een professionele mening nodig.
 • Eerste advies van Masini: eerste indrukken tellen mee

 • “Uw profiel is uw eerste contact met iemand die uw levenspartner zou kunnen zijn,” zei Masini. “Zoals bij alles, tellen de eerste indrukken, dus denk eens goed na over je profielfoto’s.” In die geest vroeg ik hoe acceptabele selfies zijn. Ik heb er een paar op mijn profiel staan.
 • “Als je een nonchalant beeld wilt projecteren, gebruik dan een selfie”, zei ze. “Als je de indruk wilt wekken van iemand die een perfectionist is, laat je je foto’s dan professioneel maken. Selfies hebben niet gelijk of fout – maar ze projecteren een afbeelding waarvan je zeker weet dat je ze wilt hebben.”
 • Ik besloot om op zijn minst een van mijn selfies op mijn profiel te houden, omdat ik absoluut niet probeer een “perfectionistische” vibe uit te delen.

Zijn er meer overeenkomsten in mijn toekomst?
Mr. Whiskey / Shutterstock

In het algemeen zei Masini verder: ‘je profiel is een advertentie. Het is de bedoeling dat iemand je meer wil leren kennen, dus houd dat in gedachten bij het maken van een online profiel. Denk aan je [eerste regels] voor het profiel als titel voor een krant: wees uniek.

Ik besloot dat ik een openhartig beeld van me zou blijven houden, zoals hierboven wordt getoond, en mijn eerste citaat over mijn ‘emo kid-fase’. Die beschrijven me redelijk goed, en hebben me al veel reacties opgeleverd.

En mijn foto van een biertje?

“Het is beslist goed om foto’s met alcohol te hebben als alcohol een deel van je leven is. Denk eraan, je adverteert jezelf voor iemand, en als je een foto van jezelf wilt posten tijdens een Champagne-brunch of een proeflokaal, of een biertje op een barbecue – en dat is een deel van wie je bent – en post dan weg! ”

Twee nieuwe foto’s.
INSIDER / Gabbi Shaw

dating-apps zijn een visueel medium: foto’s moeten zowel gezichts- als foto’s van het hele lichaam zijn

Nu was het tijd om te overwegen wat er moest veranderen. Masini legde uit dat dating-apps in de eerste plaats een visueel medium zijn. Ze adviseerde dat foto’s “zowel gezicht ALS full-length / full-body shots” zijn, en dat ik zoveel mogelijk foto’s zou moeten hebben om iemand een compleet beeld te geven van wie ik ben.

Er zijn dus twee nieuwe full-body shots (de bovenstaande!) Toegevoegd.

Ik vroeg ook naar het protocol voor het hebben van foto’s met andere mensen, in tegenstelling tot alleen solo-opnames.

Masini legde uit: “de veronderstelling is dat je vrienden hebt, dus je hoeft die vrienden niet op je profielfoto’s te tonen.” Als je echter over het algemeen een sociaal persoon bent, is het “natuurlijk om foto’s van jezelf te hebben tijdens deze evenementen met anderen”.

Ik schakelde de linkerfoto uit, voor degene aan de rechterkant.
INSIDER / Gabbi Shaw

Geen valse advertenties

In de geest van volledige transparantie, pakte ik ook de foto van mij met mijn oude, rode haar. Zo zie ik er niet meer uit!

“Geen valse advertenties, geen misleidende foto’s,” zei Masini tegen mij, “Waarom zou je jezelf willen afwijzen? Het zal je zelfvertrouwen aantasten en de persoon die je hebt misleid afzetten.” Dus houd het eerlijk. ”

Bovendien denk ik dat nieuwe foto grappig is (hierboven aan de rechterkant), en mijn gevoel voor humor laat zien, wat belangrijk voor me is, en het verkopen van je ware zelf is de kern van datingsprofielen.

Ik vroeg Masini welke foto’s ze dacht dat ik moest vermijden om mijn profiel koste wat het kost op te dringen.

“Vermijd foto’s die over-the-top zijn,” zei ze. “Sexy, flirterige foto’s zijn geweldig, maar kruisen de lijn niet te onthullend.” Ze adviseerde ook om niet te veel foto’s bij je huisdier te plaatsen en zei dat ze weg moesten blijven van het plaatsen van foto’s met je kinderen (in mijn geval niet relevant), of van je ouders.

Vraag mensen om advies als het om conversatie gaat

Nu mijn foto’s allemaal waren uitgezocht, was het tijd om om hulp te vragen met de gespreksinstructies in mijn profiel. Ik vroeg Masini welke tips ze had om gesprekken gaande te houden, of ze gewoon op te starten.

Haar eerste suggestie: “Vraag om advies … Mensen houden ervan om advies te geven, en wanneer je erom vraagt, geef je leven aan het stervende gesprek.” Haar volgende advies was om ‘in een vraag iets hedends te brengen’. Mijn Ray J-nummerreactie voor 2008 is niet bepaald hedendaags, dus het was tijd om dat ook te veranderen.

“Een nieuw iets verzinnen,” zei ze, “bij wijze van vraag, is een geweldige manier om je gevoelens over hedendaagse kwesties te delen, [de ander] te horen en elkaar vragen te stellen over je mening over de kwestie.”

Mijn twee nieuwe vragen.
INSIDER / Gabbi Shaw

Daar heb je het, hierboven zijn mijn twee nieuwe vragen. Ik heb een van mijn vragen gewijzigd om reistips te vragen voor mijn aanstaande reis naar Chicago, die u kunt zien in een eerdere schermafbeelding – en ik heb al reacties ontvangen. Er is veel om over te praten tussen uitleggen waarom je gaat, wat voor soort dingen je interesseert om te zien, etc.

En voor de hedendaagse vraag: wat is meer eigentijds dan ” Game of Thrones ?” Het is misschien wel het grootste ding dat gaande is in de wereld van entertainment, vooral de recente 83 minuten durende gevechtsaflevering. Popcultuur is belangrijk voor mij. Degene met wie ik aan het daten ben moet in staat zijn om er tenminste een gesprek over te voeren.

Over het algemeen waren deze twee nieuwe gespreksaanvragers al beter dan mijn vorige. Mijn gesprekken duren langer dan normaal. Ik heb nog niemand ontmoet – maar ik heb plannen gemaakt, en dat is meer dan ik de afgelopen paar maanden op Scharnier kan zeggen, toen het gesprek bijna onmiddellijk was uitgestorven.

De resultaten: het is niets dan een positieve verandering geweest

Ter beoordeling: ik schakelde een verouderde foto van mij uit met mijn oude, rode haar en twee selfies die doorsnee waren en voegde in naam van de transparantie twee foto’s van het hele lichaam toe. Ik heb ook een foto toegevoegd die mijn persoonlijkheid meer laat zien en eigenlijk mijn huidige haarkleur heeft, en ik heb potentiële swipers meer eigentijdse, boeiende vragen gesteld. En het is niets dan een positieve verandering geweest.

Meer: Dating Apps Online Dating Relatie-advies Daten

Chevron pictogram Het geeft een uitbreidbaar gedeelte of menu, of soms vorige / volgende navigatie-opties aan.

Lees Meer