Een Reddit-thread gaat viraal nadat een man een vrouw beschuldigde van 'catfishing' voor het bedekken van haar acne met make-up op een dat

april 4, 2019 0 Door admin

 

  • Een jonge vrouw vertelde het verhaal over hoe de man met wie ze aan het dateerden was het uitmaakte nadat ze haar zonder make-up had gezien.
  • Na zeven afspraakjes beschuldigde de man haar van het “kattenvissen” voor het bedekken van haar acne met make-up.
  • Ze deelde haar ervaring op Reddit en de post ging snel viral.

Een vrouw is viraal gegaan om het verhaal te vertellen over hoe een man met wie ze aan het dansen was haar ervan beschuldigde hem te verzorgen omdat ze haar acne had bedekt met make-up.

(De term “katvissen” wordt over het algemeen gedefinieerd als het online gebruiken van valse foto’s om iemand in een relatie te lokken.)

De 20-jarige vrouw plaatste haar ervaring op het Reddit AITA (Am I The A–) -forum en ontving snel bijna 2.000 reacties.

De jonge vrouw legde uit dat ze ongeveer zes dates had met de man, die ook 20 was, toen ze besloten om te gaan backpacken met een aantal gemeenschappelijke vrienden, wat betekent dat hij haar voor de eerste keer zonder make-up zag.

“In het begin zei hij niets, keek me gewoon een beetje raar aan,” zei ze. “Toen we alleen waren, vertelde hij me gewoon dat hij niet wist dat ik acne had zoals dat. Daarna heeft hij de hele reis afstand gedaan.

‘Toen we die avond thuiskwamen, zei hij dat het het beste zou zijn om te stoppen om elkaar te zien omdat hij me niet meer leuk vindt. Als laatste punt zei hij dat ik mensen niet zo zou moeten leiden. ‘

De vrouw voegde eraan toe dat, hoewel ze gelooft dat ze een kogel ontweken heeft, het nog steeds “me achtervolgt dat hij denkt dat ik mensen aan het kattenvissen ben.”

“Ik draag make-up omdat ik niet de grootste fan ben van mijn acne en omdat ik er zelfverzekerder van word.”

Lees meer: deze vrouw eindigde in een relatie met het model waarvan foto’s werden gebruikt om haar te meervallen

Ze zei ook dat ze niet gelooft dat er een “dramatisch verschil” is tussen haar uiterlijk wanneer ze make-up draagt ​​en wanneer ze dat niet doet, en “dat is het enige wat ik make-upgewijs doe op mijn gezicht, dus ik kijk niet als een heel ander persoon als ik make-uploos ben. ”

De vrouw voegde eraan toe dat ze er later achter kwam dat haar date “blijkbaar uit elkaar ging met zijn ex omdat ze haar haar kort knipte.”

Het verhaal lijkt de meerderheid van de mensen die het lezen te hebben geschokt, van wie de meesten woedend waren over het gedrag van die gast.

“Potentiële vriend klinkt als een hele oppervlakkige kerel om zoiets te zeggen,” schreef een persoon.

“Als je iemand ontmoet en verwacht dat ze nooit een vlek of puistjes zullen krijgen, heb je onrealistische verwachtingen en vraag je om voor altijd in de steek gelaten te worden”, voegde een ander toe.

“Het vriendje is te naïef en onvolwassen als hij geen last heeft van acne”, stemde een ander in.

Lees Meer