De langverwachte, langverwachte ID-wijzigingen van PSN: hoe het werkt en wat te verwachten

De langverwachte, langverwachte ID-wijzigingen van PSN: hoe het werkt en wat te verwachten

mei 1, 2019 0 Door admin

 

Halleluja en glorie zijn. De PlayStation Network-ID die je in 2006 of 2007 hebt gekozen, als anachronistisch als een Facebook-poke of een Motorola Razr, kan nu worden gewijzigd. Aangekondigd op woensdagochtend ging de mogelijkheid later die avond live, dus eindelijk kun je je TaYZonDaYFan_420 PSN-handle wijzigen.

Het omschakelen van je ID komt natuurlijk met veel restricties en voorwaarden om te accepteren . Sommige spellen kunnen zelfs kritieke fouten bevatten vanwege de wijziging – dat wil zeggen het verlies van voortgang of door gebruikers gegenereerde inhoud, trofeeën, valuta binnen het spel en andere rechten.

Ik heb een van de games uit de categorie met kritieke problemen en ik heb mijn PSN-ID vanochtend nog steeds gewijzigd. Het was van vitaal belang dat ik de naam dudemanbestbro1 verenigde op al mijn gameplatforms en de komst van Gozer de Gozerian aankondigde.

Hopelijk kan dit als gids voor je dienen, als je de sprong wilt wagen als je vanavond thuiskomt van je werk / les.

Stap één: waar is het verdomme?

Sony Interactive Entertainment via Polygon

Ga op je PlayStation 4 naar Instellingen en vervolgens naar Accountgegevens, vervolgens Profiel en als laatste deze nieuwe categorie, Online-ID.

Je kunt het ook op internet doen (maar je kunt het niet op een PlayStation 3 of Vita doen). Het ziet er zo uit. Dat deel dat zegt dudemanbestbro1? Dat zei ‘columbia10025’. Ik gebruikte die handle omdat die degene was die ik koos toen ik me aanmeldde voor AOL Instant Messenger. In 2000.

Sony Interactive Entertainment via Polygon

Stap twee: wat is de deal met deze dudemanbestbro1-dingen?

Hij is de mythologische aartsvijand van mijn favoriete lezer , Chewblaha (daterend uit mijn Kotaku-dagen). dudemanbestbro1 neemt het meest overgewaardeerde team en voert de meest glitched plays uit om je te verslaan in multiplayer Madden NFL. Het is mijn handvat sinds 2010. Wanneer videogames PR mijn Xbox Live Gamertag vraagt ​​om me een voorbeeld van de toegang tot iets te geven, en ik geef het aan hen, dan moet ik dat altijd volgen met: “Ja, echt.”

Stap drie: Fijn, OK. Wat nu?

Sony Interactive Entertainment via Polygon

Klik gewoon op “Ik accepteer”. Het is niet zo dat u dit soort dingen leest.

Stap vier: back-up game opslaan, voor het geval dat

Sony Interactive Entertainment via Polygon

Oké, even serieus nemen, het is misschien een goed idee om ervoor te zorgen dat al je opgeslagen games worden opgeslagen in de zeer ruime cloudopslag van PlayStation Network. Dat PlayStation Plus-voordeel in februari steeg van 10 GB naar 100 GB , dus je kunt net zo goed zoveel als je kunt gebruiken.

Stap vijf: Kies de vorm van The Destructor

Sony Interactive Entertainment via Polygon

Nadat je deze twee schermen hebt geaccepteerd, word je meegenomen naar deze waar je uiteindelijk je PSN-ID kunt wijzigen. Het scherm herinnert je ook aan de lange levensduur van je saaie oude naam, dus je kunt vertellen dat je er meer dan een decennium mee bent geïdentificeerd.

De eerste naamswijziging is gratis. Ik raad aan het niet te verspillen aan een van deze rando-suggesties aan de rechterkant. Als je dat doet, kost het $ 9,99 om het te veranderen in iets dat niet zift (PlayStation Plus-abonnees krijgen korting op extra wijzigingen, wat $ 4,99 kost).

Stap vijf: bevestig de ID

Sony Interactive Entertainment via Polygon

Dit is niet officieel totdat u op de bevestigingsknop op dit scherm drukt. PSN zal uw oude ID tussen haakjes bewaren voor de komende 30 dagen, dus uw vrienden gaan niet naar “Nieuwe ID die dis?” Wanneer u een feest geeft in Apex Legends .

Wat dat betreft … Samit had gisternacht een paar tijdelijke problemen met Apex Legends – wat niet een van de genoemde spellen is met gekende kritische (of enige) problemen . Hij zegt dat het binnen een uur is opgelost. Uw kilometerstand kan variëren!

Stap vijf: speel enkele games en hoop het beste

Ik heb Everybody’s Golf , een van de PS4-titels waarvan bekend is dat ze kritieke problemen hebben . (Hoewel, wat precies die problemen zijn, zegt Sony niet.) Ik heb ook alle premium DLC-cursussen voor de game. Dus ik heb dat opgestart om te kijken of alles er nog was. Het is. Ik heb al mijn vorderingen, trofeeën en DLC. Ik maakte par op nr. 3 in Nam Rong Bay. Ik heb wat dingen gezien die verband houden met Electronic Arts-accounts die problemen hebben om verbinding te maken, dus ik heb NBA Live 19 gecontroleerd en dat is ook goed.

Clap Hanz / Sony Interactive Entertainment via Polygon

Conclusie

God weet pas waarom het zo lang duurde – bijna 13 jaar na de oprichting van PlayStation Network, en zes maanden nadat Sony aankondigde dat ID-wijzigingen aan de gang waren . Maar het is hier, het is relatief pijnloos en het maakt me een gelukkiger speler. Missie geslaagd.

Lees Meer