7 kleine dingen die ik eigenlijk leuk vind aan dating-apps

7 kleine dingen die ik eigenlijk leuk vind aan dating-apps

april 8, 2019 0 Door admin

 

Meestal zijn dating-apps slecht. Het is moeilijk om iemand te vinden die een echte datum wil plannen in plaats van iemand die wil aansluiten of die non-stop wil sms-en voor weken voordat hij naar MIA gaat.

Natuurlijk, het maakt niet uit hoeveel ik klagen over dating-apps, het maakt niet uit hoe vaak ik ze verwijder en opnieuw upload, er zijn enkele redenen waarom ik blij ben dat ze bestaan.

1. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ik afgewezen word. Als iemand tegen me tekeer gaat, hebben we misschien geen scheikunde, misschien komen we niet op een date, maar ik weet tenminste dat ze me op een of andere manier aangetrokken voelen – of op zijn minst geïntrigeerd door mij. Ik weet dat het maken van de eerste zet niet compleet in verlegenheid zal brengen. Het ergste dat kan gebeuren, is dat we niet opschieten en we verder gaan.

2. Ik hoef mijn huis niet te verlaten. Ik ben een druk persoon. Ik breng het grootste deel van mijn week door met werken. Tijdens de zeldzame momenten waarop ik een seconde voor mezelf heb, wil ik rusten. Het laatste wat ik wil is me aankleden en naar clubs gaan in de hoop iemand te ontmoeten. Met dating-apps kan ik van mijn bank vegen. Ik kan mijn pyjama dragen. Ik kan lui zijn.

3. Nee zeggen is gemakkelijker. In een bar is het ongemakkelijk om iemand af te zetten die me iets te drinken aanbiedt. Soms is het zelfs eng. Online is er nooit druk. Het enige dat nodig is om iemand neer te schieten, is een vingerbeweging. Niemand realiseert zich zelfs dat het gebeurt. Niemand krijgt hun gevoelens pijn.

4. Ik ben vrij om hen te besluipen. Ik kon nog steeds online worden gevriesdroogd, maar aangezien sociale media en gemeenschappelijke vrienden meestal gehecht zijn aan accounts, kan ik mijn onderzoek doen. Ik kan ervoor zorgen dat hun status nog niet is ingesteld in een relatie. Ik kan ervoor zorgen dat hun idealen overeenkomen met die van mij. Ik kan ervoor zorgen dat ik het niet eens ben om een ​​seriemoordenaar te ontmoeten.

5. Ik hoef geen gesprek te voeren. Ik heb problemen oogcontact te maken. Ik heb moeite met spreken zonder te struikelen. Ik heb problemen om te voorkomen dat mijn wangen felrood worden. Ik heb een gemakkelijkere tijd voor sms’en omdat er minder druk is. Ik heb alle tijd van de wereld om een ​​reactie te bedenken in plaats van gedwongen te worden om ter plekke te antwoorden. Ik hoef niet te benadrukken.

6. Ik leer veel over elke persoon. Ook al zit u niet aan de tafel van uw wedstrijden, u leert nog steeds veel over hen door de foto’s die ze plaatsen, de hobby’s die ze aanbieden, hun conversatiestarters en hun typeerstijlen. U kunt een goed idee krijgen van wat voor persoon zij zijn lang voordat u ermee instemt hen persoonlijk te ontmoeten.

7 . Ik krijg een beetje meer zelfvertrouwen. Misschien zijn er willekeurige jongens geïnteresseerd in IRL, maar het is moeilijk te zeggen. Ik weet nooit zeker of ze op zoek zijn naar relaties of dat ze alleen maar staren omdat er iets vastzit in mijn tanden. Bij dating-apps betekent het krijgen van een match dat iemand zeker geïnteresseerd is. Het betekent dat ik de signalen niet verkeerd lees. Wetende dat er een paar mensen zijn die een kans op me willen nemen, verhoogt mijn zelfvertrouwen – ook al duurt het maar voor een korte tijd. TC-teken

Lees Meer