21 foto's die bewijzen dat online dating niet meer kost

21 foto's die bewijzen dat online dating niet meer kost

maart 14, 2019 0 Door admin

 

2. De balk is echt zo, zo laag.

3. Mijn telefoon schrijft gewoonlijk ook per ongeluk “Ik zou uw badwater drinken”.

7. Nogmaals, lijkt een rode vlag ???

12. Wat gebeurt er hier eigenlijk?

13. Wow. Hoe kon men weerstand bieden?

14. Ok, zeker Jan.

Online dating op zijn best ... maat, ik geef mijn nummer niet aan vreemden periode. Als ik het pas wil geven nadat we elkaar hebben ontmoet, respecteer dan mijn grenzen. Heeft niets te maken met hoe geschoold of gecultiveerd je bent dus kom zelf maar.

Online dating op zijn best … maat, ik geef mijn nummer niet aan vreemden periode. Als ik het pas wil geven nadat we elkaar hebben ontmoet, respecteer dan mijn grenzen. Heeft niets te maken met hoe geschoold of gecultiveerd je bent dus kom zelf maar.

18. DEZE KEREL IS HIER AAN HET PROBEREN INSTAGRAM TE KRIJGEN, MIJN GOD.

20. Pardon?

Lara Parker

21. Ik bedoel, dat is meer dan drie woorden maar goed.

Afgegooid met een oud account dat ik gebruikte om te bladeren in online datingprofielen en bij God was ik niet teleurgesteld

Afgegooid met een oud account dat ik gebruikte om te bladeren in online datingprofielen en bij God was ik niet teleurgesteld

Lees Meer