12 mensen leggen hun dating-app-loyaliteiten uit

12 mensen leggen hun dating-app-loyaliteiten uit

maart 10, 2019 0 Door admin

 

In onze Love App-tually- serie laat Mashable een licht schijnen in de mistige wereld van online daten. Precies op tijd voor het manchetseizoen.


Op dating-apps variëren de intenties en doelstellingen van mensen enorm, wat gedeeltelijk de reden is waarom ze een broedplaats voor teleurstelling zijn. Maar soms – en ja, dit is gebeurd – iemand gebruikt een dating-app en denkt: “Wow, dat was niet zo erg.”

We vroegen 12 mensen uit te leggen waarom ze dol zijn op (of in ieder geval tolereren) hun favoriete dating-app. Spoiler: ondanks de oubollige vragen, houdt een verrassend aantal mensen van Hinge. De onderstaande interviews zijn voor de duidelijkheid aangepast en gecomprimeerd.

Lara, 39

Favoriete app: Tinder

Waarom? Ik ben 39 en ik weet hoe moeilijk het is om mensen te ontmoeten. De reden waarom ik de voorkeur geef aan Tinder is vooral te danken aan het volume. Je zult meer mensen vinden dan elke andere app of site, tenminste in mijn stad. Tinder is ook geweldig tijdens het reizen. Ik heb romantische contacten gelegd en ook met vrienden waarmee ik nog steeds communiceer. Ik heb Bumble, OKCupid en Hinge gebruikt en ik merkte dat ik deze apps na een maand verwijderde.

Charlotte, 22

Favoriete app: scharnier

Waarom? Ik heb het gevoel dat ik [Hinge] zoveel serieuzer kan nemen als een dating-app dan dat ik een app als Tinder kan gebruiken. Ik heb het gevoel dat Tinder een ‘hookup-cultuur’-stigma heeft dat moeilijk te omzeilen is, en Hinge biedt je meer vragen over ijsbrekers om een ​​gesprek op gang te brengen of een gemeenschappelijke interesse te [ontdekken].

Adam, 41

Favoriete app: OKCupid

Waarom? Ik ben nu gelukkig getrouwd en heb nog geen 5-plus jaar een dating-app gebruikt. Het grote ding dat OKC onderscheidde van andere opties toen ik een gebruiker was: het was gratis. Maar dit was voor veel vooruitgang in datingdiensten. Tinder is pas in 2012 van start gegaan en tegen die tijd was ik voldoende geïnvesteerd in het gebruik van OKC dat het nooit bij me opgekomen was om een ​​andere app te proberen.

Ik zou je willen vertellen dat het percentage match [algoritme] , vragen en persoonlijkheidsquizzen van OKC me daar hielden, maar eerlijk gezegd … het was het gratis ding dat me daar hield.

Vicky, 27

Favoriete app: Tinder

Waarom? Het is het origineel “Ik heb geen tijd om energie te verspillen aan mensen die mij fysiek niet aantrekkelijk vinden”. Ik geloof ook dat mensen de app gebruiken zonder een vastomlijnd idee van wat ze in het algemeen willen, dus het idee van een date en one-nighter is aantrekkelijk en moeiteloos. Maar dat betekent niet dat iedereen zich verzet tegen verhoudingen die groeien vanaf de eerste ontmoeting.

ZIE OOK: ik mis niet single te zijn, maar ik mis het vegen

Lisa, 32

Favoriete app: Bumble

Waarom? Ik ben op Bumble and Hinge. Bumble is al geruime tijd mijn go-to-main, vooral omdat de kwaliteit van mannen die ik op Bumble vind (sleutelwoord: lijkt) meer is in de lijn van wat ik zoek en nu met de opties die Bumble biedt, zoals hoogte , religie, redenen om in de app te zijn, etc. Nog geen succes, maar ik ken vrienden die succes hebben gehad dus … ik blijf nog steeds het geloof.

Abby, 24

Favoriete app: scharnier

Waarom? Ik gebruik nu eigenlijk alleen maar Scharnier. Ik heb bijna allemaal geprobeerd: Tinder op een gegeven moment op de universiteit, Bumble, OKCupid, Coffee Meets Bagel …. Ik ontdekte dat Tinder voornamelijk voor hook-ups was en hoewel ik vond dat die jongens minder vuil waren op Bumble, ik ‘ Ik was vrij verlegen dus ik vond het niet leuk dat ik degene moest zijn om een ​​gesprek op gang te brengen. ( Noot van de redactie : vrouwen die op zoek zijn naar mannen moeten eerst een bericht sturen over Bumble; voor vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen, verdwijnt die regel . )

En toen ontdekte ik dat CMB en OKCupid gewoon niet zo gebruiksvriendelijk waren. Ik hield niet van de app-ervaring en het leek erop dat de meeste mensen daar ook gewoon op zoek waren naar hook-ups. Wat ik leuk vind aan Scharnier is dat het niet alleen wordt aangedreven door foto’s van mensen. Wanneer je je profiel opbouwt, moet je een reeks vragen beantwoorden – van je favoriete film tot je beste reisverhaal of droomgastronomie. Het zijn allemaal goede vragen, omdat de antwoorden u een idee geven van wie de persoon is en van wie zij zijn.

Sarah, 27

Favoriete app: Bumble

Waarom? Ik ontmoette mijn nu-verloofde op Bumble. Ik vond het leuk dat ik de macht had om te kiezen met wie ik praatte. Ik was het beu om in het nauw gedreven te worden door griezelige mannen in bars die geen hint wilden nemen, maar ik was te aardig om gewoon weg te lopen. (Achteraf gezien had ik dat moeten doen!) Bumble stond me toe om me nooit verplicht te voelen om met iemand te praten, alleen maar omdat ze een gesprek met mij begonnen.

Diana, 26

Favoriete app: scharnier

Waarom? Scharnier is verreweg het beste voor een langetermijnrelatie. Ik heb daar mijn huidige partner ontmoet en ben een jaar bij hem geweest. Ik gebruikte elke dating-app en ontmoette ongeveer drie nieuwe jongens per week gedurende ongeveer twee jaar. De engste, slechtste afspraakjes die ik had waren allemaal afkomstig van Bumble, en zoveel mensen ghosted van Coffee Meets Bagel.

[Scharnier] heeft geen veegstijl zoals Tinder of Bumble. Mensen uploaden foto’s en beantwoorden ijsbrekers en je hebt de kans om daar commentaar op te geven … je kunt niet zomaar een bericht sturen als “hé.” Je kunt ook filteren op basis van het feit of de persoon die drinkt, rookt, kinderen wil, drugs gebruikt … zodat je mensen kunt uitsluiten die niet voldoen aan je waarden.

Ray, 30

Favoriete app: Coffee Meets Bagel

Waarom? Ik houd persoonlijk van Coffee Meets Bagel omdat het geen eindeloze cyclus is van vegen door ongeïnteresseerde prospects. Het is heel casual [in toon], maar komt meer tegemoet aan personen die op zoek zijn naar echte datums / relaties in plaats van alleen maar een aansluiting. In vergelijking met de andere apps / sites, denk ik dat er een betere kwaliteit van mannen op CMB is. Enige probleem dat ik heb: hun berichtenapp is extreem ondermaats, wordt niet correct geladen en berichten worden niet verzonden.

Amanda, 27

Favoriete app: Bumble

Waarom? Ik denk dat ik bevooroordeeld ben tegen Bumble omdat ik daar mijn vriend heb ontmoet, maar ik vind het om verschillende redenen leuk.

Ik vind het leuk dat de app is gemaakt door een vrouw . Het gaf me altijd gemoedsrust toen ik me herinnerde dat de makers vergelijkbare behoeften en ervaringen hadden.

Ik vond het ook leuk dat ik de aanstichter moest zijn. Ik ben meestal niet iemand om uit te gaan en een gesprek te beginnen, dus dat duwtje was leuk. Tot slot vind ik het leuk dat je 24 uur de tijd krijgt om een ​​sms-bericht te sturen voordat je een match verliest. Ik heb het zo lang volgehouden met purgatory op andere apps. Deze dwingt je eigenlijk om jezelf daar buiten te zetten.

Heather, 35

Favoriete app: OKCupid

Waarom? Het was de dating-app van de schrijver. Als jij een van die mensen was die op een slimme kopie vertrouwde dan bijvoorbeeld foto’s, dan was OKCupid jouw site. Een deel van mijn beste materiaal was in mijn datingprofiel voor 2009. RUST IN VREDE.

Elisa, 30

Favoriete app: scharnier

Waarom? Ik had het gevoel dat de mensen op Scharnier vaker op zoek waren naar een serieuze relatie. In plaats van alleen door foto’s te bladeren, vond ik dat ik meteen ook inzicht kreeg in hun persoonlijkheid – van de vragen die ze hadden gekozen tot de antwoorden die ze gaven.

Ik vond het ook heel leuk dat ik hun politieke overtuiging, religieuze overtuigingen kon zien, als ze dronken, rookten of drugs gebruikten, etc. omdat dat echte deal-breakers zijn, maar lastige vragen om te vragen op een eerste of zelfs een tweede date.

Dus toen ik matchte met mensen, was het leuk om te weten dat we een aantal van de ‘grote dingen’ vanaf het begin met elkaar gemeen hadden, in plaats van erin te investeren door te chatten of zelfs IRL te ontmoeten om alleen maar enorm teleurgesteld te worden door iets.

Meer uit Liefde

Lees Meer